Betalen

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

 iDEAL 

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet. U betaalt in uw eigen herkenbare en vertrouwde bancaire omgeving.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
  • Betaling via iDEAL is bij Lena Group BV gratis

VOORUITBETALING

Bij vooruitbetaling maakt u, na uw bestelling te hebben ingevoerd, het orderbedrag over aan Lena Group BV. Dit kan o.a. met internet bankieren van uw bank.

Bankgegevens

Bank: Rabobank
Plaats: Enschede
Rekeningnummer: 3455.33.852
IBAN: NL 48 RABO 0345 5338 52
BIC RABONL2U
Begunstigde: Lena Group BV

Vermeld u alstublieft bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Het voordeel van vooruitbetaling is dat het veilig is en het geen extra kosten met zich meebrengt. Houdt u echter wel rekening met een overboekingperiode van één tot drie werkdagen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

BETALEN ONDER REMBOURS

Indien u wenst kunnen wij uw bestelling onder rembours  bij u afleveren. Betaling onder rembours is veilig en snel. U betaalt bij aflevering van uw bestelling aan de bezorger.
Voor leveringen onder rembours berekenen wij € 15,95 per bestelling.
Remboursbestellingen worden alleen in Nederland verzonden.  Postbussen kunnen niet onder rembours geleverd worden. De rembourskosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'onder rembours' heeft gekozen.

CREDITCARD

Bij Lena Group kunt u met uw MasterCard en VISA kaart betalen. Betalen met creditcard is extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa)
Voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening. Dit geldt voor alle creditcards die wij ondersteunen, zowel MasterCard als Visa.

ANNULEREN?

U kunt uw bestelling alsnog kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan klantenservice@lenagroup.nl met hierin de mededeling dat u  uw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 7dagen teruggestort.contact

Tel: +31 (0) 36 - 547 1090
info@lenagroup.nl

Contact button

facebook